Vrouwenkoor

DAVINA

Lid worden?

Heb je belangstelling en wil je graag lid worden, kom dan eens luisteren, kijken of meezingen. Je kunt drie keer meezingen, daarna volgt een stemtest, waarbij wordt gelet op zuiverheid, techniek, vaardigheid in het instuderen en muzikaliteit.
Van blad kunnen zingen is prettig, maar geen voorwaarde als iemand makkelijk meezingt, snel studeert en bereid is thuis de muziek te oefenen. De dirigent maakt, indien nodig, een mp3 van lastige partijen en deze wordt op de website gezet.
Het koor repeteert iedere maandagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Verwacht wordt dat je 75% van de repetities bijwoont. In de schoolvakanties wordt niet gerepeteerd. Vlak voor een concert is er een studieochtend of dag. We geven 1 optreden per jaar.
Het lidmaatschap bedraagt € 30,- per maand. Eenmaal per jaar organiseren wij een etentje of uitgebreide borrel bij een van de koorleden. Elke eerste maandag van de maand hebben we na de repetitie een borrel. Belangstelling?

Neem dan contact op met Ella Hoevers (06-24165180) of Aukje Boer (06-52637841) of stuur een e-mail naar: info@vrouwenkoordavina.nl.